Byvandringer til skoler i København

Byvandringer til undervisning i skoler

Ny hjemmeside – www.københavnbyvandring.dk – med byvandringer til skoler – både til børn, unge og voksne

Jeg har indgået en aftale med Københavns Kommune om byvandringer til folkeskoler i København. Det betyder at Kommunen yder tilskud til byvandringer, som folkeskoleklasser booker til deres undervisning. I praksis er det de første ti bestillinger, der er gratis – så det er først til mølle. Jeg har lavet en helt ny hjemmeside til disse ture. Den nye side minder meget om www.østerbrobyvandring.dk, men der er flere ture med danmarkshistorisk interesse og lidt religion, og noget af det er i indre by. Se den nye side her: KØBENHAVNBYVANDRING.DK

Åben skole

Ordningen Københavns Kommune har lavet, hedder Åben Skole, hvor institutioner eller private udbydere kan tilbyde deres ydelser til Københavns folkeskoler. Så hvis du sidder med ideer til skolerne, kan du måske også være med.
Hvis du kender skolelærere, må du gerne gøre dem opmærksom på Åben Skole portalen, for der er mange lærere der ikke kender den endnu.

Arbejder du på en privatskole eller en folkeskole udenfor København, kan du desværre ikke få økonomisk glæde af tilbuddet, men byvandringerne er der stadig og vil du have et tilbud på en tur så skriv endelig.

Flere muligheder for byvandringer

Hvis du ønsker en tur som ikke lige er på listen, så skriv også. Måske kan jeg lave den eller måske kender jeg en kollega der kan.
På en anden side – www.byvandring.nu – findes også mange gode ture til undervisningsforløb, som min gode kollega Paul Hartvigson står for.

Byvandringer til undervisning passer fantastisk godt til udeskole-konceptet, som mange skoler er begyndt at bruge.  Motion med læring, som traditionelt er foregået på den flade, er generelt et hit og så lære man også hovedstaden bedre at kende som en ekstra bonus.

Del gerne denne nyhed med dem du finder det relevant for.