Ny hjemmeside: Oplev Historien

Byvandringerne, historiebloggen og alt det andet flytter til en ny hjemmeside: oplevhistorien.dk

Den nye hjemmeside passer bedre til at samle alle mine projekter – byvandringer hos FOF, Byvandring.nu, Kulturens Venner, Folkeuniversitetet og mange andre steder. Foredrag er der også ved at komme flere af og så er der alt skriveriet. Det kræver noget mere end østerbrobyvandring.

Derfor er jeg i gang med at flytte indholdet fra østerbrobyvandring over på den nye hjemmeside og gøre indholdet endnu bedre.

Det bedste er kalenderen, hvor du kan finde alle de byvandringer jeg foretager. Så er der bedre mulighed for at du finder en spændende tur på det rigtige tidspunkt. (Husk du altid kan kontakte mig om ønsker til ture eller datoer).

Prøv siden allerede nu og følg med, for der kommer til at ske spændende ting. Jeg kan afsløre, at der snart sker noget med podcast om besættelsen på Østerbro…….oplevhistorien.dk