Nye byvandringer og guidebøger

Der er gang i byvandringerne og du kan finde alle de nye ture ved at trykke på billedte her:

KOM MED PÅ DE NÆSTE TURE HER


Østerbro byVANDRING skilt
Tryk på billedet og se de næste byvandringer

Ny guidebog til København og Frederiksberg – og til Tordenskjolds København.

Der har været skrivekløe – både på den lokalhistoriske front om Østerbro, men også i lidt større brede format om København og den fantastiske historie byen har.

I 2017 udgav jeg bogen – På tur i reformationens København – og forlaget Frydenlund vil gerne have jeg gentager succesen med en ny bog af samme type. Denne gang om en periode, som ikke er så belyst i byvandringsregi: det tidlige 1700-tal med en Tordenskjold som omdrejningspunkt. Mere om det til efteråret 2019.

Frydenlund har lige udgivet en ny bred byvandringsbog med titlen 22 ture i København (Frederiksberg er også med skal det lige tilføjes), hvor vi er seks forfattere med hver vores bydele. Jeg har selvfølgelig lavet en tur gennem Østerbro, men jeg har også skrevet en tur gennem det gamle voldanlæg fra Tivoli til Kastellet, samt en tur lang søerne fra Østerbro til Vesterbro.


Forsiden til 22 ture i København fra forlaget Frydenlund.
22 ture i København fra forlaget Frydenlund.

GRATIS BYVANDRINGER TIL KØBENHAVNSKE FOLKESKOLER

Husk at jeg sammenarbejder med Københavns Kommunes Åben Skole projekt og jeg har stadig gratis ture til folkeskoler i København.
Så er du skolelærer, der kunne bruge en anderledes tilgang til historie, religion eller samfundsundervisningen, så skal du endelig kontakte mig og høre om mulighederne.